Pardoseli PVC Tarkett – magazine

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile comerciale

Stim cat de importanta este imaginea pentru operatorii din retail, de aceea va propunem colectii de pardoseli care sa contureze si mai mult imaginea afacerii Dumneavoastre.Stim cat de important este sa pastrati clientii fideli, dar in acelasi timp, sa atrageti si clienti noi, prin intermediul unui brand care reuseste sa ramana intiparit in mintea consumatorilor.

Venim in ajutorul Dumneavoastra cu numeroasele colectiile de pardoseli PVC Tarkett. Fie ca vorbim de pardoseli modulare din vinil – luxury vinyl tiles ( LVT ) sau covor PVC in rola, gama de pardoseli Tarkett este una foarte variata atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Colectiile special create pentru spatiile comerciale se caracterizeaza prin:

– rezistenta foarte mare la conditiile de trafic intens si extrem ( casa de trafic 34-42 sau 34-43 );

– produsele sunt ignifugate ( clasa de foc BflS1 sau CflS1 pentru montajul peste sapa de beton ), astfel incat nu vor fii probleme in ceea ce priveste primirea aprobarilor necesare functionarii;

– toate produsele au aplicate tratamente de rezistenta la trafic si murdarie, fie in masa, fie la stratul de uzura;

– produsele sunt usor de curatat si intretinut, materialele inovative din care sunt fabricate si tratamentele aplicate, duc la o reducere a timpului de intretinere si o economisire de bani la produsele de curatenie folosite;

– pardoselile pvc Tarkett nu contin ftalati, iar emisiile de compusi organici volatili sunt minime, facandu-le astfel sigure pentru personal si pentru clienti;

– au o gama foarte variata de modele si culori, iar apeland la un montaj profesionist, va puteti juca cu formele si culorile pentru a obtine o pardoseala unica.

– colectiile de pardoseli in dale sau in plank-uri, pe langa un montaj mai usor si mai rapid, permit obtinerea unei pardoseli 100% personalizabila.

– pentru supermarket-uri, unde traficul este foarte ridicat, iar curatarea se face cel mai adesea mecanic, gama de pardoseli PVC Tarkett este alegerea perfecta. Pardoselile PVC Tarkett sunt foarte rezistente la frecare si la alunecare, usor de curatat, rezistente la petele de mancare si igience.

Covoarele pvc Tarkett pentru spatii comerciale sunt durabile, rezistente la traficul pietonal intens, rezistete la curatarile mecanice, pastrandu-si in acelasi timp aspectul de nou, pentru o perioada mai indelungata.

Informatii suplimentare, cataloage cu mostre si asistenta in alegerea pardoselilor adecvate magazinului Dvs. veti gasi apeland numarul de telefon 0744 18 18 18 sau trimitandu-ne o solicitare la adresa de e-mail: [email protected].

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.