Despre noi

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru covor PVC Tarkett, avand in spate o experienta de peste 17 ani in domeniul pardoselilor profesionale.


Punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de pardoseli calde (linoleum, covor PVC, mocheta in rola sau dale) , tapet si accesorii atat pentru  pentru spatii publice (cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, spitale, clinici, scoli sau gradinițe) cat si pentru  resedinte private.


Concept Evolution realizeaza montaj de covor PVC cu echipe specializate si cu experiența relevanta in domeniul montajului de covor PVC, pentru toata gama de produse din portofoliu.

Concept Evolution este o companie de familie, cu capital integral romanesc. Certificarile obtinute, scrisorile de recomandare sau lista de referinte sunt disponibile la cerere.


 Scopul nostru este sa introducem mereu pe piata romaneasca produse remarcabile din punct de vedere calitativ si estetic si totodată de a oferi clientilor un pachet complet de servicii profesionale (achizitie, consultanta si instalare covor PVC sau linoleum)


 Suntem flexibili si adaptabili la cerintele clientilor, gasim solutii personalizate si eficiente (tehnic și financiar).

  Ne puteti contacta la telefon 0744.18.18.18 sau pe mail la adresa: [email protected]

Nota: toate imaginile prezentate pe acest site, prezinta lucrari executate de echipa noastra —- Concept Evolution Srl —- RO 25752440 —- J40/7648/2009