Covor PVC restaurante

Covor pvc pentru restaurante

Alegerea pardoselilor pvc entru amenajarea restaurantelor, a salilor de masa sau a barurilor ar trebui sa reflecte ambianta pe care doriti sa o creati. Totodata, avand in vedere ca este vorba de spatii cu solicitari speciale de trafic si igiena, pe langa aspectul vizual, trebuie avuta in vedere si functionalitatea.

Tarkett propune colectii de covoare pvc care se caracterizeaza in principal prin:

  • rezistenta foarte buna la conditiile de trafic intens;
  • rezistenta foarte buna la zgarieturi;
  • rezistenta foarte buna la mutarea repetata a meselor si a scaunelor, atat de catre clienti, cat si de catre personal pentru reaminajare si curatenie;
  • rezistenta la petele de mancare si grasime;
  • usurinta cu care se pot curata si intretinerea cu costuri minime;
  • calitatile antseptice, date de tratamentele antibacteriene si antimicrobiene de calitate exceptionala aplicate covoarelor pvc, astfel incat nu favorizeaza dezvoltarea si imprastierea bacteriilor;
  • emisii foarte scazute de compusi organici volatili, asigurand o calitate buna a aerului respirat de catre personal si clienti.
  • gama foarte variata de culori si forme, permitand obtinerea unor pardoseli unice, memorabile

Alegerea unor covoare pvc sustenabile, foarte rezistente la trafic, care respecta mediul si contribuie la buna-starea oaspetilor este esentiala pentru o afacere de succes, unde clientii revin cu placere. Covoarele pvc Tarkett intrunesc toate aceste criterii esentiale, de aceea pentru informatii suplimentare privind covoarele pvc Tarkett si montarea acestora, mostre de produse si asistenta profesionala in alegerea pardoselilor potrivite, ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 18 18 18 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.