Covor PVC industrial

COVOR PVC INDUSTRIAL

In alegerea covorului pvc adecvat pentru spatiile industriale, trebuie avut in vedere in special de specificul activitatii/ industriei, pentru a alege un covor pvc care sa corespunda din punct de vedere tehnic si estetic normelor in vigoare.

Tarkett produce covoare pvc cu o rezistenta foarte mare la traficul intens, extrem, specific cel mai adesea zonelor industriale, dar care totodata, sunt foarte usor de intretinut cu efort minim si costuri scazute si prezinta calitati antibacteriene si antimicrobiene, datorita tratamentelor inovative aplicate.

Exista game de covoare pvc cu proprietati de anti-alunecare, destinate special spatiilor umede, rampelor sau scarilor, unde este necesara o atentie sporita in ceea ce priveste siguranta celor care tranziteaza sau lucreaza in zonele respective.

Pentru zonele de servere IT sau cu aparatura speciala, care emite unde electromagnetice, Tarkett a dezvoltat cateva colectii de covoare pvc cu proprietati static conductive sau stativ disipative, astfel incat nu vor exista probleme privind securitatea si siguranta lucratorilor sau a aparaturii existente.

Covoarele pvc Tarkett, destinate industriei alimentare, de productie sau procesare, au tratamente aplicate in masa sau in grosimea stratului de uzura, cu proprietati antibacteriene si antimicrobiene, care nu permit dezvoltarea sau inmultirea bacteriilor si a microbilor la nivelul pardoselii. Sunt totodata foarte usor si rapid de curatat, fara eforturi ridicate in ceea ce priveste ustensilele de curatenie si substantele folosite.

Covoarele pvc Tarkett intrunesc toate aceste criterii esentiale, privind rezistenta, clasa de foc, gama foarte variata de modele si culori.

Pentru informatii suplimentare privind covoarele pvc Tarkett si montarea acestora, mostre de produse si asistenta profesionala in alegerea pardoselilor potrivite, ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 18 18 18 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.