Covor PVC hotel

Orice proprietar sau manager de hotel stie cat de important este sa amenajarea in crearea unor experiente unice oaspetilor sai. Pornind de la zona de receptie, spatii comune, coridoare si continuand cu camerele sau zone de servit masa, pardoseala trebuie sa se remarce prin design, confort si curatenie.

Alegerea pardoselilor pvc (linoleum) pentru hoteluri, pensiuni sau alte spatii de cazare trebuie facuta cu atentie, deoarece pardoselile PVC (linoleum) trebuie sa imbine partea tehnica cu cea estetica. Pardoselile PVC destinate spatiilor hoteliere trebuie sa fie foarte rezistente la trafic, usor de curatat, dar in acelasi timp sa aiba un aspect placut, primitor, care sa ii faca pe oaspeti sa se simta confortabil si sa aiba o experienta memorabila.

Amenajarea pardoselii face parte din identitatea de brand a hotelului, de aceea alegerea pardoselilor de o anumita culoare sau design, nu trebuie sa fie intamplatoare. Tarkett ofera solutii sustenabile, prietenoase cu mediul si foarte placute vizual.

Tarkett propune pentru amenajarea camerelor de hotel, a receptiilor, coridoarelor sau a spatiilor comune, pe langa clasicele colectii de mocheta sau parchet si covoarele pvc. Proprietatile tehnice si designul inovator, recomanda covoarele pvc Tarkett ca fiind solutia potrivita amenajarii spatiilor de cazare si recreere.

Covoarele PVC sunt pardoseli calde, pot avea proprietati fonoabsorbante si antibacteriene, sunt usor de instalat si intretinut cu costuri minime.

Alegerea unui covor PVC adecvat ar trebui sa aiba la baza designul exclusivist, calitatea materialelor din care sunt fabricate aceste pardoseli, fara emisii de compusi organici volatili, rezistenta la foc, instalare usoara si rapida, costuri mici cu intretinerea si timpi redusi alocati curateniei. Un covor PVC Tarkett, in rola, dale sau plank-uri LVT, imbina aceste calitati in mod armonios fiind oferit intr-o gama foarte variata de produse si culori.

Informatii suplimentare, cataloage cu mostre si asistenta in alegerea pardoselilor adecvate hotelului Dvs. veti gasi apeland numarul de telefon 0744 18 18 18 sau trimitandu-ne o solicitare la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.