Covor PVC gradinite si scoli – Tarkett

Tarkett covor pvc pentru gradinite si scoli

Indiferent de destinatia spatiului, covoarele pvc Tarkett create pentru amenajarea pardoselilor din mediile educationate, gradinite, crese, scoli, universitati, sunt comfortabile, igienice si rezistente , contribuind astfel la crearea unui mediu educational placut.

Tarkett a dezvoltat colectii de pardoseli adaptate fiecarei zone, precum salile de clase, sali de sport, cantine, coridoare, scari, laboratoare, biblioteci, toalete, spatii de depozitare si spatii administrative.

Gama variata de culori, texturi si dimensiuni, permite crearea unui mediu propice studiului, prin imbinarea de culori si modele care sa stimuleze creativitatea si dorinta de invatare a elevilor.

Avand in vedere cat de important este ca simturile copiilor sa fie stimulate inca de la cele mai mici varste, Tarkett recomanda folosirea de culori vii, care sa incurajeze exprimarea creativitatii si curiozitatii copiilor, propunand o gama foarte mare de culori. Cu ajutorul unui montaj profesionist, se pot obtine pardoseli cu un design unic, prin combinarea de culori, forme, litere si cifre, posibilitatile sunt nemarginite.

Totodata, caracteristicile tehnice deosebite, precum rezistenta ridicata la traficul intens, rezistenta la alunecare, ignifugarea produselor, proprietatile antimicrobiene si antibacteriene reprezinta un atuu al covoarelor pvc Tarkett.

Covoarele pvc Tarkett, atat cele omogene cat si cele eterogene sunt uşor de întreţinut şi nu necesită curăţarea cu substanţe toxice, care de altfel nu sunt recomandate in spatiile unde copii isi desfasoara activitatile zilnice.

Pentru zonele cu solicitari speciale, precum scarile, coridoarele, salile de sport sau baile, Tarkett propune soluti care sa ofere siguranta, sa fie foarte rezistente la uzura, intretinere, care sa aiba un bun coeficient de absorbtie fonica si care sa previna alunecarea si deci posibilele accidente.

Covoarele pvc Tarkett pentru spatiile educationale se caracterizeaza prin:

– rezistenta la uzura si trafic ridicat;

– rezistenta la alunecare;

– anumite colectii au proprietati fonoabsorbante;

– au aplicate in masa sau in stratul de uzura, tratamente antibacteriene si antimicrobiene;

– sunt ignifugate;

– gama foarte variata de culori si modele.

Informatii suplimentare, cataloage cu mostre si asistenta in alegerea pardoselilor adecvate magazinului Dvs. veti gasi apeland numarul de telefon 0744 18 18 18 sau trimitandu-ne o solicitare la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]
Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.
Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.