Covor PVC containere si transport

COVOR PVC PENTRU CONTAINERE SI TRANSPORT

Recomandam amenajarea containerelor cu pardoseli pvc Tarkett, rezistente la trafic, variate ca design, usor de curatat si intretinut. Fie ca vorbim de containere pentru locuit sau destinate unor activitati comerciale precum santierele, spatiile medicale modulare sau a celor educationale, Tarkett are in portofoliul sau de produse, o gama bogata de produse covor pvc containere care sa corespunda tuturor solicitarilor.

Covoarele pvc destinate mijloacelor de transport (autobuze, tramvaie, trolee, trenuri) prezinta diferite grade de rezistenta la alunecare oferind o solutie pentru fiecare nevoie, asigurand totodata confort si rezistenta la uzura.

Covoarele pvc Tarkett destinate mijloacelor de transport in comun, au fost proiectate cu respectarea standardelor de siguranta impotriva incendiilor, in conformitate cu Directiva 95/28 / CE a Uniunii Europene. Aceste covoare pvc sunt disponibile in placi, fiind astfel usor de transportat, manipulat si instalat.

Covoarele pvc Tarkett, omogene sau eterogene destinate acestor spatii, se caracterizeaza in special prin:

– sunt foarte rezistente la trafic intens extrem;

– au proprietati antibacterie si antimicrobiene, datorita tratamentelor de ultima generatie aplicate, in masa sau in stratul de uzura, fiind sigure pentru utilizatori;

– se curata usor si rapid, iar costurile cu materialele de curatenie sunt minime;

– sunt foarte rezistente la alunecare, anumite colectii au un design special cu bumbi sau particule de siliciu pentru a preveni alunecarea;

– sunt ignifugate;

– gama de culori si modele este foarte atractiva;

– toate produsele detin certificate de calitate si conformitate.

Informatii suplimentare privind covoarele pvc Tarkett si montarea acestora, mostre de produse si asistenta profesionala in alegerea pardoselilor potrivite, veti gasi contactandu-ne la numarul de telefon 0744 18 18 18 sau la adresa de e-mail: [email protected].

 

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.