Covor PVC bucatarie

Covor pvc bucatarii

Bucatariile, cantinele, spatiile destinate fabricarii de produse alimentare sunt zone pentru a caror amenajare exista norme foarte stricte de igiena si siguranta. Pardoseala si peretii din astfel de spatii necesita o atentie sporita, pentru crearea unor spatii usor de curatat, foarte rezistente la trafic, zgarieturi si mai ales, cu proprietati antibacteriene.

Tarkett are in portofoliul sau o multitudine de colectii adecvate pentru amenajarea bucatariilor profesionale sau rezidentiale, covoare pvc superioare din punct de vedere tehnic, dar care au in acelasi timp un design deosebit.

Siguranta si curatenia sunt cerinte absolut obligatorii in bucatariile profesionale. Avand in vedere ca zilnic au loc scurgeri de lichide si mancare pe pardoseala, Tarkett propune pentru amenajarea acestor zone cu pardoseli rezistente la alunecare, rezistente la pete, durabile, rezistente la protocoalele riguroase de curatenie si intretinere zilnica.

Covoarele pvc Tarkett, omogene sau eterogene reprezinta cea mai buna alegere pentru amenajarea bucatariei Dumneavoastre, deoarece:

– sunt foarte rezistente la trafic intens extrem;

– au proprietati antibacterie si antimicrobiene, datorita tratamentelor de ultima generatie aplicate, in masa sau in stratul de uzura;

– se curata usor si cu costuri minime;

– sunt rezistente la alunecare;

– sunt ignifugate;

– gama foarte variata de culori si modele;

– printr-un montaj profesionist, se asigura obtinerea unor pardoseli sigilate, care nu permit dezvoltarea de bacterii sau patrunderea murdariei sub pardoseala;

– toate produsele detin certificate de calitate si conformitate.

Pentru informatii suplimentare privind covoarele pvc Tarkett si montarea acestora, mostre de produse si asistenta profesionala in alegerea pardoselilor potrivite, ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 18 18 18 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.