Covor PVC birouri

Covor pvc pentru birouri

Din multitudinea de colectii, forme, culori, Tarkett va invita sa descoperiti solutia optima afacerii Dumneavoastra. Gama larga de covoare pvc potrivite pentru amenajarea spatiilor de lucru, a birourilor, permite obtinerea unor spatii inspirationale, versatile, care sa asigure buna-starea angajatilor si o productivitate sportita a acestora.

Pardoselile pvc Tarkett, fie ca vorbim de colectiile in role, fie de cele in dale sau plank-uri sunt foarte rezistente la traficul intens, usor de curatat si intretinut, costuri minime de intretinere, durata de viata utila indelungata, iar o parte dintre acestea vin in plus si cu caracteristici fonoabsorbante, asigurand calitatea activitatilor zilnice desfasurate in cadrul spatiilor de lucru comune sau a birourilor individuale.

Solutiile de amenajare pentru spatiile comerciale propuse de Tarkett imbina functionalitatea cu designul deosebit, diferite texturi, forme, culori, pot fi folosite pentru a delimita spatiile, pentru a crea zone de trafic, zone de relaxare sau zone de lucru.

Pardoselile pvc propuse de Tarkett pentru amenajarea birourilor sunt foarte rezistente la trafic intens, la actiunea specifica a scaunului cu rotile si la zgarieturi.

Cand ne gandim la birourile private, ne gandim la un spatiu de lucru unde concentrarea este esentiala, iar alegerea pardoselilor potrivite face diferenta, urmarindu-se obtinerea unui spatiu unde angajatul se simte comfortabil, dand randament maxim in activitatile desfasurate.

Pentru amenajarea open-space, se recomanda folosirea de materiale, texturi si culori diferite, pentru a indica foarte clar destinatia fiecarei zone, astfel incat angajatii sa gaseasca cu usurinta diferitele zone ale biroului.

Insa, impactul cel mai mare asupra angajatilor, precum si asupra vizitatorilor il au zonele comune si receptiile. Pardoseala din zonele comune si receptii trebuie sa fie usor de curatat si intretinut, cu design primitor si care sa transmita identitatea de brand si valorile companiei. Imaginati-va pardoseala ca pe o panza alba, pe care puteti creea un design unic folosind colectiile de pardoseli pvc Tarkett.

Informatii suplimentare, cataloage cu mostre si asistenta in alegerea pardoselilor adecvate spatiului dumneavoastra, veti gasi apeland numarul de telefon 0744.18.18.18 sau trimitandu-ne o solicitare la adresa de e-mail: [email protected].

Solicita cel mai bun pret pentru covor PVC Tarkett,  apeland 0744.18.18.18  sau pe mail la adresa: [email protected]

Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat pentru toate produsele din portofoliu.

Experienta relevanta: lista de referinte si scrisori de recomandare disponibile la cerere.